Dobrodošli u Kuću svjetla!

Mjesto u kojem razvijamo ideje, usavršavamo znanja i vještine kako bi vam pružili što bolje usluge. Projektiranje, dizajn rasvjete i isporuka opreme naša su specijalnost.

30 godina iskustva

Realizirali smo brojne uspješne projekte, isporučili robu na gradilištima diljem Hrvatske i u projektiranju i praćenju realizacija ostvarili izvrsnost. Surađujemo s timovima iz različitih kreativnih područja poput arhitekture, urbanizma, krajobrazne arhitekture, dizajna interijera, elektrotehnike, automatike i produkt dizajna. Naše suradnje su često multidisciplinarne i bitan dio vrijednosti koji unosimo u projekte, rezultat su ideja i rješenja nastalih interakcijom kreativnih i tehničkih timova.

Tim 360˚

Razvijamo ideje, usavršavamo znanja i vještine kako bi vam pružili što bolje usluge.

Projekata

500+

Klijenata

750+

Godina rada

30+

Brandova

40+

Naši klijenti i suradnici

...

"Željeli smo naš hotel opremiti kvalitetnom rasvjetom i sustavom koji gostima nudi intuitivno upravljanje, sve uz vrhunski dizajn koji će biti u skladu s interijerom. S Lumenartom smo to i ostvarili."

Andrea Glavan, direktorica hotela, Jadranka hoteli

"Nesvakidašnja razina profesionalnosti i usluge, zajedno s proizvodom i krajnjim rezultatom."

Domagoj Kamenski, član Uprave - direktor, Kamgrad

"Oprema instalirana u našim hotelima značajno je smanjila potrebe za održavanjem stoga se i povrat investicije brže ostvaruje u odnosu na planirano."

Jadranka Grupa

"Savršen dizajn rasvjete, savršen odabir rasvjetnih tijela, postigli smo baš onakav efekt u prostoru kakav smo i htjeli. "

Ines Žlibanović, vlasnica Amber Niche parfumerije