skip to Main Content

Mi smo Lumenart.

Specijalizirani smo u inženjeringu i distribuciji rasvjetne opreme i sustava za upravljanje rasvjetom u arhitekturi.

Oslonite se na nas, imamo dugogodišnje iskustvo i brojne uspješne realizacije.

Lumenart je stručan, siguran i pouzdan partner koji može udovoljiti izazovima svakog projekta i zahtjevima klijenata. Osnovan 1992. u Puli, Lumenart je tijekom svog poslovanja postigao brojne uspješne realizacije i iskustva na području integrirane rasvjete i implementacije rasvjetnih tehnologija. Profesionalan i temeljit pristup pojedinom projektu, upravljanje kvalitetom, ulaganje u konstantnu edukaciju i specijalizaciju te praćenje tehnološkog napretka osigurali su tvrtki vrhunske rezultate i mnoge zadovoljne klijente.

Pružamo svojim klijentima 360˙ uslugu i proizvode za cjelovita rješenja.

Lumenart je svestran partner u operativno-tehničkim realizacijama projekata rasvjete, praćenju potreba gradilišta, programiranja te puštanja u pogon rasvjetnih sustava. Odgovornost i pouzdanost, dugogodišnje iskustvo i briga za projektne rezultate temeljne su vrijednosti našeg poslovanja. Kvaliteta proizvoda i usluga uz pravovremene isporuke i podršku izvođačima radova pri montaži proizvoda čine našu uslugu cjelovitom. Klijentima želimo osigurati kvalitetnu i dugotrajnu rasvjetu uz minimalne troškove održavanja stoga pomno biramo partnere s kojima surađujemo i čije proizvode zastupamo na tržištu.

kamgrad izjava za web

Nudimo višegodišnje garancije i postprodajnu podršku.

Specijalizirani smo za opremanje objekata rasvjetnom opremom u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, poslovnim zgradama, komercijalnim prostorima, privatnim rezidencijama, urbanim i sakralnim građevinama, parkovima i javnim površinama, infrastrukturi i svjetlosnim instalacijama.

Lumenart u svojoj ponudi ima sljedeće proizvode:

  • arhitektonsku rasvjetu proizvedenu prema visokim svjetlotehničkim standardima,
  • svjetiljke za energetski učinkovitu javnu rasvjetu,
  • dekorativnu rasvjetu vodećih produkt dizajnera,
  • sustave upravljanja rasvjetom za velike, srednje i male korisnike,
  • aluminijske profile za završnu obradu u gipskartonu,
  • bešumne motore za sjenila,
  • sjenila i zavjese za regulaciju dnevnog svjetla.

Ukoliko imate potrebu opremiti prostor ili objekt rasvjetnim tijelima, inteligentnim sustavima za upravljanje rasvjetom ili prozorskim sjenilima, Lumenart vam može ponuditi cjelovito rješenje u skladu s Vašim potrebama.

Back To Top