skip to Main Content

Mi smo Lumenart. Vaš partner za rasvjetu.

Specijalizirani smo za opremanje objekata rasvjetnom opremom u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, poslovnim zgradama, komercijalnim prostorima, privatnim rezidencijama, urbanim prostorima i vjerskim objektima, parkovima i javnim površinama, infrastrukturi i svjetlosnim instalacijama.

Integrirane usluge i pouzdani proizvodi za rasvjetna rješenja:

  • arhitektonska rasvjeta prema potrebnim svjetlo tehničkim standardima,
  • dekorativna rasvjeta,
  • rasvjeta za krajobraznu arhitekturu,
  • sustavi upravljanja rasvjetom za velike, srednje i male korisnike,
  • rasvjetni stupovi za energetski učinkovitu javnu rasvjetu,
  • aluminijski profili za završnu obradu u gips kartonu,
  • bešumni motori za sjenila,
  • sjenila i zavjese za regulaciju dnevnog svjetla.

Dugogodišnje iskustvo i brojne uspješne realizacije.

Lumenart je stručan, siguran i pouzdan partner koji može udovoljiti izazovima svakog projekta i zahtjevima klijenata. Osnovan 1992. u Puli, Lumenart je tijekom svog poslovanja postigao brojne uspješne realizacije i iskustva na području integrirane rasvjete i implementacije rasvjetnih tehnologija. Profesionalan i temeljit pristup pojedinom projektu, upravljanje kvalitetom, ulaganje u konstantnu edukaciju i specijalizaciju te praćenje tehnološkog napretka osigurali su tvrtki vrhunske rezultate i mnoge zadovoljne klijente.

kamgrad izjava za web

Nudimo višegodišnje garancije i post prodajnu podršku.

Lumenart je stručan i pouzdan partner za rasvjetu s preko 30 godina iskustva. Obratite nam se za usluge savjetovanja, projektiranja i isporuke rasvjetne opreme uz višegodišnje garancije i post prodajnu podršku.

Distribucija i logistika rasvjetne opreme.

Lumenart je svestran partner u operativno-tehničkim realizacijama projekata rasvjete, praćenju potreba gradilišta, programiranja te puštanja u pogon rasvjetnih sustava.  Pouzdani  proizvodi i iskustvo u projektima rasvjete, uz pravovremene isporuke i podršku izvođačima radova pri montaži proizvoda, garancija je integrirane usluge za najbolji rezultat u skladu s vašom investicijom.

Back To Top