skip to Main Content

Lutron predstavio prvi certificirani DALI-2 sustav upravljanja rasvjetom na svijetu

Energi Savr Node je prvi certificirani DALI-2 proizvod za kontrolu svjetla

Lider u proizvodnji sustava za upravljanje rasvjetom i prozorskim sjenilima predstavio je najnoviju verziju Energi Savr Node modula koji je prvi na svijetu certificirani DALI-2 proizvod za kontrolu svjetla.

DALI-2 standard je sljedeća generacija protokola Digital Addressable Lighting Interface (DALI) za kontrolu rasvjete, koji vodi Digital Illumination Interface Alliance (DiiA) globalni konzorcij rasvjetnih kompanija. DALI-2 certifikat koji izdaje DiiA, potvrđuje značajno poboljšanje u interoperabilnosti i dodatnu funkcionalnost proizvoda u usporedbi s postojećim DALI proizvodima na tržištu.

Lutron Energi Savr Node pametan je modul za upravljanje rasvjetom u komercijalnim prostorima i može se koristiti zasebno ili kao dio Lutron Quantum total light management sustava za kontrolu zgrade ili cjelokupnog kampusa.  Pomoću DALI-2 protokola proširila se operabilnost među različitim vrstama uređaja pritom je zadržana kompatibilnost s postojećim DALI uređajima.

Više informacija o Energi Savr Node pogledajte klikom na link.

Gdje kupiti Energi Savr Node i Quantum?
Energi Savr Node i Quantum dostupni su kod ovlaštenih distributera diljem Europe. Ovlašteni distributer za Hrvatsku je Lumenart d.o.o., Veruda 60B, Pula, lumenart@lumenart.net, +385/52/535-939.

O Lutronu
Utemeljen 1961., Lutron ima sjedište u Coopersburgu, Pennsylvania. Tvrtka dizajnira i proizvodi preko 15,000 proizvoda za uštedu energije, koji se prodaju u više od 100 zemalja diljem svijeta. Samo u SAD-u, Lutronovi proizvodi uštede 10 biliona  kWh struje. Lutron je prvi patentirao dimer za regulaciju intenziteta svjetla, a neki od najznačajnijih projekata su St. Paul’s katedrala, Wimbledon stadion, Bijela kuća, Guggenheim Museum (Bilbao).

Lutron Predstavio Prvi Certificirani DALI-2 Sustav Upravljanja Rasvjetom Na Svijetu
Back To Top