Zašto trebate dizajnera rasvjete?

U Lumenartu, uz prodaju svjetiljki, nudimo i uslugu dizajna rasvjete

Rasvjeta još nije definirana, a rokovi vam stvaraju stres. Svjetiljka vam se sviđa, ali ne uklapa se u investiciju, količina svjetla nije dovoljna… Zadovoljni ste ambijentom koji ste postigli, ali rješenje nije energetski učinkovito. Frustrira vas što ne možete pronaći pravu svjetiljku među tolikom ponudom na tržištu. Dvojite koje rješenje bi bilo najbolje za neku problematičnu poziciju. U dizajnu rasvjete i realizacijama projekata postoji niz problema kojima treba pronaći rješenje. 

Kako bi što uspješnije definirali rasvjetu, treba poznavati brojne alate i imati što više specijaliziranog iskustva. Potrebno je razumjeti svjetlo, potrebe ljudi za svjetlom i tehnologiju kojom se postižu najbolji rezultati. Iznimno je važno pratiti inovacije i istraživanja o utjecaju svjetla na ljude i okolinu. 

Naša misija je unijeti svjetlo u vaše projekte. I stvoriti potrebne atmosfere u prostoru za ljude koji u njemu borave. Imamo iskustva u projektiranju rasvjete i mnogo vještina i znanja o toj suptilnoj, ali moćnoj materiji. Mi smo tim dizajnera, projektanata i inženjera koji će vam spremno rješavati probleme i pratiti vas do kraja u realizacijama. 

Lumenart prenosi znanje i tehnologiju u kreativna, održiva i funkcionalna rješenja kako bi ispunili potrebe za svjetlom i uskladili rasvjetu sa specifičnostima svakog projekta i vašom investicijom. Projektiramo i najkompliciranije tehničke detalje, sustave upravljanja i programiramo sustave upravljanja prema potrebama korisnika.

Možda ste probali raznim izračunima dobiti najbolje rješenje, ali atmosfera nije bila adekvatna. Definirali ste potrebne karakteristike svjetla, ali materijali i boje nisu došli do izražaja? Možda ste projekt dobili s opremom, pa je dizajn izostao. Oprema je isporučena, a nedostaje podrška pri montaži i nadzor na gradilištu. Mnoge situacije si možete olakšati tako što ćete u vaš tim uključiti stručnog dizajnera rasvjete.

Najbolji i najbrži način kako odabrati najbolje svjetlo za vaš projekt je da nas uključite u vaš projektni tim i prepustite sve nama kako bi realizirani projekt u svim svojim elementima bio besprijekoran, pa tako i u rasvjeti. 

Vezani članci